toon de blokken hulp

Toont alle 20 resultaten

  • Ballenrolspel

   Bij het Ballenrolspel rol je in 2 minuten zoveel mogelijk ballen in de gaten. Tel dan het totaal aantal punten op.

   20,00
  • Cornhole

   Team A speelt tegen Team B – elk team bestaat uit twee personen. Elk team blijft, gedurende het hele spel, in de daarvoor bestemde “werp box”, waarbij teamgenoten tegenover elkaar staan, één bij ieder board.

   25,00
  • Dobbelspel

   Het Dobbelspel is handgemaakt door Jaap Morren. Doordat wij onze spellen niet doorverkopen en dus alleen verhuren via deze website, is het 100% gegarandeerd uniek!  Wij verhuren en onderhouden onze oud Hollandse spellen met veel liefde, hierdoor ziet het Dobbelspel er erg netjes uit. Voor maar liefst 15 euro per dag kunt u het dobbelspel huren!

   15,00
  • Elektronisch dartbord

   Dit elektronisch dartbord is handgemaakt door Jaap Morren, bij het elektronisch darten gaat de puntentelling volledig automatisch, daardoor is het ook voor ongeoefende darters een leuke bezigheid. Darten is voor 1t/m 8 spelers per dartbord. Ook zit er ± 5 m. verlengsnoer ingebouwd voor de stroomvoorziening.

   30,00
  • Gatenkaas

   De speler met de meeste punten wint! Gatenkaas is een bijzonder spannend spel. Door aan beide ringen te trekken kan men de bal over het aangegeven parcour sturen, zonder dat de bal in een gat verdwijnt. Hoe verder u komt hoe meer punten u heeft. Het is extra spannend om het parcour binnen 2 minuten af te leggen.

   20,00
  • Hamerspel

   Het hamerspel staat bekend om zijn gegarandeerde spanning. De spelers leggen de knikker in het midden van het speelbord. Er wordt op de knop gedrukt waardoor de bal gaat rollen. De spelers moeten ervoor zorgen dat er geen doelpunten worden gemaakt aan zijn zijde. De hamer moet onder het ijzeren stangetje blijven. Als er 10 keer bij een speler is gescoord is die specifieke speler af en worden de punten van de anderen, wat er niet is gescoord, geteld.

   25,00
  • Hoeksjoelbak

   Sjoelen maar dan net even met moeilijker! Het doel van het spel sjoelen is om zo veel mogelijk punten te scoren met het gooien van de stenen in de openingen aan het eind van de sjoelbak. Een speler heeft 30 stenen beschikbaar en mag deze in 3 beurten richting de poorten schuiven. Alle schijven die niet volledig in een poort verdwijnen worden opnieuw ingezet in de 2e beurt en daarna de 3e beurt.

   12,50
  • Inklaptafel

   De inklaptafel kan worden gebruikt om bijvoorbeeld oud Hollandse spelletjes op neer te zetten. Enkele oud Hollandse spellen hebben een tafel nodig om ze op de juiste hoogte te krijgen voor de spelers.

   5,00
  • Jengatoren

   Bij het spel Jengatoren probeer je de toren zo hoog mogelijk te bouwen. Met de dobbelsteen wordt bepaald welke kleur men moet gebruiken. Dit blok wordt uit de bestaande toren gehaald en weer bovenop gelegd.
   Degene die de toren om laat vallen heeft verloren. Degene die de toren om laat vallen krijgt 50 strafpunten.

   Onbeperkt aantal spelers.

   25,00
  • Kat en muis spel

   Het kat en muis spel is een handgemaakt spel gemaakt door Jaap Morren. Het kat en muis spel moet met 2 personen gespeeld worden.

   Bij het kat en muis spel laat een persoon een balletje in de koker rollen, de andere houdt het bekertje ± 15 cm boven het spel en probeert hem te pakken, hoe dichterbij het balletje gepakt wordt hoe meer punten. Dit wordt 3 maal herhaald. De punten worden vervolgens bij elkaar opgeteld. Uit 16 jaar ervaring weten wij dat het kat en muis spel voor de nodige gezelligheid zorgt bij bijvoorbeeld een familiedag, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest en meer.

   15,00
  • Pluimerd

   Bij het spel Pluimerd plaats je een pluimpje op de wip, sla met een harde slag de wip naar beneden.
   Herhaal dit met alle pluimpjes. Tel het totaal aantal punten op. Voor maar liefst 15 euro per dag kunt u dit spel huren voor uw familiedag, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, kinderfeestje etc.

   20,00
  • Rattenval

   Spel voor 2 spelers. Wie het hoogst met de dobbelsteen gooit mag beginnen.

   De eerste speler gooit met de dobbelsteen. Het aantal punten geeft aan hoeveel schijven er uit de rattenval gehaald moeten worden. Daarna is de volgende speler aan de beurt.
   Deze gooit weer met de dobbelsteen en haalt het aantal schijven eruit. Indien de val verschuift is het spel afgelopen. Degene die de val laat verschuiven krijgt 20 strafpunten.

   De grote schijven zijn 10 punten en de kleine schijven 5 punten.

   Wie de meeste punten heeft is de winnaar.

   15,00
  • Schijfschieten

   Schijfschieten is een origineel spel handgemaakt door Jaap Morren.

   1 speler vs 1 speler, doormiddel van een elastiek kunnen de schrijven zo snel mogelijk naar de tegenstander geschoten worden door een smal poortje. De schrijven kunnen geblokkeerd worden door de tegenstander door tegelijkertijd een schrijf door het poortje te schieten. De speler die als eerst zijn/haar schrijven kwijt is wint!

   15,00
  • Sjoelbak

   Het doel van het spel sjoelen is om zo veel mogelijk punten te scoren met het gooien van de stenen in de openingen aan het eind van de sjoelbak. Een speler heeft 30 stenen beschikbaar en mag deze in 3 beurten richting de poorten schuiven. Alle schijven die niet volledig in een poort verdwijnen worden opnieuw ingezet in de 2e beurt,
   en daarna de 3e beurt.

   10,00
  • Spiegelschrijven

   Dit originele oud Hollandse spel  is handgemaakt door Jaap Morren. Probeer binnen 2 minuten met een pen via de spiegel het parcour te volgen zonder buiten de lijnen te komen. Iedere keer dat een speler buiten de lijnen geweest is, krijgt hij/zij 5 strafpunten. Dit spel wordt als erg leuk ervaren door jongen en oud.

   15,00
  • Spiraalboom

   Bij het spel Spiraalboom, probeer je zo snel mogelijk met de houder de spiraal te volgen zonder hem te raken. Mocht dit toch gebeuren dan klinkt er een pieptoon en gaan de lampjes branden. Men moet dan weer terug naar het vorige rustpunt.
   Het is extra spannend om het hele traject binnen 1 minuut af te leggen.

   Het spel is voorzien van een accu, en is daardoor overal vrij te plaatsen.

   20,00
  • Statafel

   De statafel kan uitstekendt gebruikt worden om enkele oud Hollandse spellen op te zetten.
   Ook kan de tafel gebruikt worden om bijvoorbeeld eten en drinken op te zetten voor een bedrijfsfeest, kinderfeest, familiedag etc.

   5,00
  • Stokkenvangen

   Bij het spel de stokvangen is het de bedoeling dat 1 persoon bij de achterste paal gaat staan om de touwen, die daar hangen,  te bedienen, en laat zo één voor één een stok vallen die de andere persoon moet proberen te vangen voordat de stok de grond raakt. Het vallen van de stokken is niet te beïnvloeden omdat je niet weet welke stok er valt. Elke stok die wordt gevangen levert 10 punten op.

   35,00
  • Tafelhockey

   Bij het spel tafelhockey is het de bedoeling dat je met de houten discus probeert de schijf in het goal van de tegenstander te krijgen.

   Spel voor 2 spelers.

   15,00
  • Wankelaar

   Wankelaar is opnieuw een spel wat handgemaakt is door Jaap Morren. Doordat wij onze spellen niet doorverkopen en dus alleen verhuren via deze website, is het 100% gegarandeerd uniek!  Wij verhuren en onderhouden onze oud Hollandse spellen met veel liefde, hierdoor ziet de Wankelaar er erg netjes uit. Voor maar liefst 15 euro per dag kunt u de Wankelaar huren!

   15,00