Hamerspel

Gegarandeerde spanning bij het hamerspel, waar het juist de bedoeling is om zo min mogelijk punten te halen. Houd doelpunten tegen met de hamer en rol de knikker bij andere spelers naar binnen om te winnen.

25,00 excl. btw

Wanneer je minstens 3 spellen huurt, ontvang je een korting van 40% op de huurprijs van deze tent.

Per dag

Extra toe te voegen (optioneel)

Statafel 5,00
Maak statafels kindvriendelijk: Gebruik deze houten blokken als verhoging voor statafels die te hoog zijn voor kinderen. Wanneer je dit huurt ontvang je 4 houten blokken, precies genoeg voor het Hamerspel.
Productprijs: 25,00 excl. btw
Totaal huurbedrag:

Wel oud, niet helemaal Hollands

Dat dit spel zo populair is, is niet zo gek. Sinds 1750 wordt het Hamertjesspel al gespeeld in de Lage Landen. Maar het raakte compleet vergeten, tot een Brusselaar weer tot leven wekte in 1906. Louis van Laeren was een van de bekendste biljardfabrikanten van zijn tijd, en bracht het hamertjesspel terug op de markt. Met succes, hij maakte het weer even populair als op de dorpsfeesten in de 18e eeuw.

Zo werkt het Hamerspel

In het midden van het spelbord ligt een knikker, na het indrukken van een knop gaat deze rollen en begint het spel. Je moet je doel verdedigen met de hamer zodat er geen doelpunten aan jouw zijde worden gescoord. En stoot de knikker juist bij andere spelers naar binnen om te winnen. De hamer moet echter onder de metalen stang blijven. Als er 10 keer bij een speler gescoord is, is dat het einde van het spel. De speler met de minste doelpunten wint het spel. Je houdt de puntentelling bij met de pin in de gaatjes bij je doelen.

Afmeting15cm x 45cm x 45cm
Maximaal aantal spelers
4 personen
Onze voordelen
Wel zo fijn!
  • Flexibele service waar je blij van wordt.
  • Alle spellen zijn met veel passie volledig handgemaakt.
  • Bezorgen en afhalen door heel Nederland.
Wij zijn een flexibel
familiebedrijf : )

Speciaal voor jouw uitgezocht!

Leuke spellen in combinatie met Hamerspel

Zit je nog met
brandende vragen?

Wij nemen onze klanten en onze spellen serieus. Daarom bieden wij jou de beste service. Altijd. Wij staan garant voor kwaliteit en persoonlijke support.

Live chat

Reactiesnelheid: 1 minuut

E-mail

Reactiesnelheid: +/- 8 uur

Bel ons

Reactiesnelheid: direct

Nieuw

Easy-Up tent 3x3

Ideaal in combinatie met onze spellen
Bekijk