Unieke oud Hollandse spellen · flexibel in tijden · kwaliteit spellen · altijd binnen 24 uur antwoord
Nostalgisch succes!

Een (H)echt familiebedrijf

Sinds 2002 al actief in het verhuren van onze zelfgemaakte Oud Hollandse spellen. Enkele jaren geleden (2017) hebben wij het spellen verhuur van onze vader overgenomen. Dit doen wij met veel passie en plezier, de blije klanten en onze trotse vader maakt het voor ons iets om nooit mee te stoppen! ?

Broers

Wij zijn de twee zoons van Jaap Morren. Onze vader heeft de spellen allemaal handgemaakt. Hij is 16 jaar geleden het verhuur van de oud Hollandse spellen gestart. Wegens omstandigheden hebben wij enkele jaren geleden (20 juli 2017) het spellen verhuur overgenomen.

Rowan is 20 jaar en Gerwin is 23 jaar. Samen regelen wij het verhuur van onze oud Hollandse spellen.

Service dat wij als klein familiebedrijf kunnen bieden

Het zit in de kleine dingen

Doordat wij een klein familiebedrijf zijn kunnen wij erg flexibel te werk gaan. Waar grotere bedrijven zich erg goed moeten houden aan de “regels en de planning” kunnen wij erg flexibel schuiven.

Bij ons is dan ook bijna alles in overleg mogelijk!

2002 - 2015

Het ontstaan van De Houtiek

Het begon met meer dan alleen
Oud Hollandse spellen

Rond 2002 is onze vader begonnen met zijn bedrijf De Houtiek, hij maakte houten meubels, poppen, lampen en andere accessoires voor in de tuin.

Naast deze artikelen is hij ook begonnen met het maken van de oud Hollandse spellen, volledig handgemaakt met extreem duurzaam hout.

Bekijk de zelfgemaakte spellen

Overname Oudhollandsspel

2017 – 2019 Onverwachtse overname
Helaas kan onze vader wegens zijn plotselinge medische conditie de spellen zelf niet meer verhuren of maken. Hij is op dit moment aan het revalideren, wie weet neemt hij over enkele jaren het verhuur weer op zich.

Om de spellen die hij met liefde gemaakt heeft niet te vergeten, hebben wij het verhuur op ons genomen.

Toekomstbeeld

2019 – heden Wij staan voor je klaar
Jaap, die de spellen zelf handgemaakt is weer thuis. Helaas kan hij i.v.m. zijn medische toestand de spellen niet meer zelf gaan verhuren.

Wij Rowan en Gerwin Morren staan vanaf nu en in de toekomst volledig voor je klaar wat betreft het huren van onze oud Hollandse spellen.