Gerwin en Rowan Morren

Wie zijn wij

Wij zijn de twee zoons van Jaap Morren. Onze vader heeft de spellen allemaal handgemaakt. Hij is 16 jaar geleden het verhuur van de oud Hollandse spellen gestart. Wegens omstandigheden hebben wij vorig jaar (20 juli 2017) het spellen verhuur overgenomen.

Rowan (links) is 18 jaar en Gerwin (rechts)  is 21 jaar. Samen regelen wij het verhuur van onze oud Hollandse spellen.

Wil je meer over ons weten?

neem contact op 06-36158863

De Houtiek

2000 – 2016

Naast het werk bij het KröllerMüller Museum is Jaap in 2000 begonnen met het maken van enkele oud Hollandse spelletjes. In de loop der jaren heeft hij meer spellen gemaakt om zodoende het assortiment uit te breiden. Op dit moment hebben wij ruim 18 spellen in ons assortiment. Van sommige spellen heeft hij er twee gemaakt. Zoals: hamerspel, gatenkaas, spiegelschrijven, spiraalboom, tafelhockey etc. 

houtkampweg 3 otterlo | oudhollandsspel

Otterlo 6731AV Houtkampweg 3

Jaap Morren | Oud Hollandse spellen maken

OudHollandsspel

2016 – Heden

Wij zijn vanaf 2016 van naam en website veranderd. Onze vader wou graag wat meer zijn zelfgemaakte spellen verhuren, vandaar de veranderingen.

Update 2017: Helaas kan onze vader wegens zijn plotselinge medische conditie de spellen zelf niet meer verhuren of maken. Hij is op dit moment aan het revalideren, wie weet neemt hij over enkele jaren het verhuur weer op zich. Om de spellen die hij met liefde gemaakt heeft niet te vergeten, hebben wij het verhuur op ons genomen.

De zelfgemaakte spelletjes