Unieke oud Hollandse spellen · flexibel in tijden · kwaliteit spellen · altijd binnen 24 uur antwoord
Nostalgisch succes!

Unieke spellen huren

Wankelaar

Wankelaar is opnieuw een spel wat handgemaakt is door Jaap Morren. Doordat wij onze spellen niet doorverkopen en dus alleen verhuren via deze website, is het 100% gegarandeerd uniek!  Wij verhuren en onderhouden onze oud Hollandse spellen met veel liefde, hierdoor ziet de Wankelaar er erg netjes uit. Voor maar liefst 15 euro per dag kunt u de Wankelaar huren!

Per dag
15,00
excl.btw
Toevoegen aan offerte Dit is geheel vrijblijvend

In het algemeen

Wankelaar is een spel wat gebaseerd is op balans en snelheid. Als je het spel de Wankelaar speelt dan moet je de dobbelstenen stapelen terwijl de dobbelstenen op het plateau er onder liggen. Om daar bij te komen moet je dus bukken, om ze één voor één op te pakken, waar de te bouwen toren erg instabiel van wordt. Je krijgt 2 min. de tijd om zoveel mogelijk dobbelstenen op elkaar te stapelen. Als hij omvalt mag je binnen de 2 min. opnieuw stapelen. Elke dobbelsteen die is gestapeld is 10 punten waard.

Kortom: Als je het spel de Wankelaar speelt dan moet je de dobbelstenen stapelen terwijl de dobbelstenen op het plateau er onder liggen om daar bij te komen moet je dus bukken wat torentje maken moeilijk maakt.

Formaat:
120.5 × 82 × 8.5 cm