Vul hier uw adres in:

Klein deel uit ons assortiment

Snelle weergaven
10.00

Oud Hollandse spelletjes maar dan in het klein voor uw kinderen. Voor een relatief goedkope prijs is de spellenksit te huren. De kinderen zullen van de spelletjes houden.

Snelle weergaven
5.00

De statafel kan uitstekendt gebruikt worden om enkele oud Hollandse spellen op te zetten. Ook kan de tafel gebruikt worden om bijvoorbeeld eten en drinken op te zetten voor een bedrijfsfeest, kinderfeest, familiedag etc.

Snelle weergaven
5.00

De inklaptafel kan worden gebruikt om bijvoorbeeld oud Hollandse spelletjes op neer te zetten. Enkele oud Hollandse spellen hebben een tafel nodig om ze op de juiste hoogte te krijgen voor de spelers.

Snelle weergaven

Alle

Sjoelen

5.00

Het doel van het spel sjoelen is om zo veel mogelijk punten te scoren met het gooien van de stenen in de openingen aan het eind van de sjoelbak. Een speler heeft 30 stenen beschikbaar en mag deze in 3 beurten richting de poorten schuiven. Alle schijven die niet volledig in een poort verdwijnen worden opnieuw ingezet in de 2e beurt, en daarna de 3e beurt.

Snelle weergaven
15.00

Spel voor 2 spelers. Wie het hoogst met de dobbelsteen gooit mag beginnen.De eerste speler gooit met de dobbelsteen. Het aantal punten geeft aan hoeveel schijven er uit de rattenval gehaald moeten worden. Daarna is de volgende speler aan de beurt. Deze gooit weer met de dobbelsteen en haalt het aantal schijven eruit. Indien de val verschuift is het spel afgelopen. Degene die de val laat verschuiven krijgt 20 strafpunten.De grote schijven zijn 10 punten en de kleine schijven 5 punten.Wie de meeste punten heeft is de winnaar.

Spellen ophalen en brengen

Kunt u zelf de spellen niet komen ophalen en terugbrengen? Geen zorgen, wij kunnen dit tegen een kilometer vergoeding voor u doen. 

De kosten voor het brengen en halen, incl. het plaatsen en speluitleg, zijn
€ 3,00 per km
. 1x de afstand.

Dit is inclusief de uren die wij kwijt zijn aan het brengen en ophalen. Indien u meer vragen heeft over de prijs, bel gerust.

aangepaste paarden kar voor oud Hollandse spelletjes
Audi a3 met ongebouwde paardentrailer voor de oud Hollansde spellen

Onze eigen kar

Wanneer wij de spellen brengen en ophalen zullen wij dit doen in een speciaal omgebouwde paardentrailer. Na aanschaf heeft Jaap Morren de trailer helemaal gestript en opnieuw opgebouwd, speciaal voor het vervoer van de oud Hollandse spelletjes. Hierdoor is de binnenkant opnieuw bekleed met zachte wanden waardoor beschadigen van de spellen vrijwel onmogelijk is. Ook is het vastmaken van de spellen hierdoor makkelijker geworden waardoor de spellen op hun plek blijven tijdens vervoer.

Wij willen de spellen ten allertijde netjes verhuren, hier hoort dan ook netjes vervoeren bij.

Onze oud Hollandse spelletjes zijn van kwaliteit.

De oud Hollandse spelletjes zijn door een vakman handgemaakt met sterk hout. Hierdoor worden de spellen minimaal beschadigd.

Wanneer er beschadegingen ontstaan bij een van de spelletjes dan wordt dit direct gerepareerd.

Tijden voor het brengen en ophalen

U kunt met ons tijden afspreken waarop wij uw spellen komen brengen en ophalen. Weet u niet zeker of wij wel op een bepaalde tijd de spellen kunnen komen brengen? Neem dan gerust contact met ons op.