Vul hier uw adres in:

Bezorgenservice

Kun je zelf de spellen niet komen ophalen en terugbrengen? Geen zorgen, wij kunnen dit tegen een kilometer vergoeding voor je doen. 

De kosten voor het brengen en halen, incl. het plaatsen en speluitleg, zijn
€ 3,00 per km
. 1x de afstand.

Dit is inclusief de uren die wij kwijt zijn aan het brengen en ophalen. Heb je vragen over de bezorgservice? Bel, chat of mail gerust.

aangepaste paarden kar voor oud Hollandse spelletjes
Audi a3 met ongebouwde paardentrailer voor de oud Hollansde spellen

Onze eigen kar

Wanneer wij de spellen brengen en ophalen zullen wij dit doen in een speciaal omgebouwde paardentrailer. Na aanschaf heeft Jaap Morren de trailer helemaal gestript en opnieuw opgebouwd, speciaal voor het vervoer van de oud Hollandse spelletjes. Hierdoor is de binnenkant opnieuw bekleed met zachte wanden waardoor beschadigen van de spellen vrijwel onmogelijk is. Ook is het vastmaken van de spellen hierdoor makkelijker geworden waardoor de spellen op hun plek blijven tijdens vervoer.

Wij willen de spellen ten allertijde netjes verhuren, hier hoort dan ook netjes vervoeren bij.

Onze oud Hollandse spelletjes zijn van kwaliteit.

De oud Hollandse spelletjes zijn door een vakman handgemaakt met sterk hout. Hierdoor worden de spellen minimaal beschadigd.

Wanneer er beschadegingen ontstaan bij een van de spelletjes dan wordt dit direct gerepareerd.

Tijden voor het brengen en ophalen

U kunt met ons tijden afspreken waarop wij uw spellen komen brengen en ophalen. Weet u niet zeker of wij wel op een bepaalde tijd de spellen kunnen komen brengen? Neem dan gerust contact met ons op.