Gezellig middag met accon

5 februari 2018

Op maandagmiddag 5 februari hebben wij de oud Hollandse spellen verhuurd aan Accon. Op dit personeelsfeest waren er circa 70 medewerkers aanwezig. De uitdaging voor ons was om iedereen een leuke en actieve middag te geven. Dit hebben we gedaan door middel van een competitie. Hiervoor hebben wij een magnetisch scorebord ontworpen en gerealiseerd. Deze is ook te zien op onderstaande afbeelding. Hierop konden de verschillende teams door middel van magneten hun punten doorgeven en zo konden wij aan het einde van de middag de winnaar bekend maken. Ook hebben wij een oud Hollandse bel gemonteerd aan het scorebord, die luidde na elke minuut dat de spelers van beurt moesten wisselen.

Voor dit evenement waren er 12 spellen verhuurd. Deze zijn ook te zien onderaan deze pagina. Wij van oudhollandsspel waren ook aanwezig met 2 medewerkers. 1 van deze collega’s (Rowan Morren) stond bij het spel cornhole, omdat dit spel extra uitleg nodig had. De andere collega (Sanne van der Hoef) bewaakte de tijd en zorgde ervoor dat de competitie op een fijne wijze verliep.

Wij van oudhollandsspel vonden het een zeer geslaagde dag. Het was leuk om te zien hoe de collega’s door middel van deze spellen dichter bij elkaar kwamen te staan.

Accon heeft een actieve middag gehad en de collega’s hebben elkaar beter leren kennen, wat het hoofddoel was van deze middag. De dag werd afgesloten met een buffet wat plaats vond in hotel de Bilderberg.

Spellen bij dit evenement

Snelle weergaven
5.00

De inklaptafel kan worden gebruikt om bijvoorbeeld oud Hollandse spelletjes op neer te zetten. Enkele oud Hollandse spellen hebben een tafel nodig om ze op de juiste hoogte te krijgen voor de spelers.

Snelle weergaven
5.00 out of 5
15.00

Gatenkaas is een bijzonder spannend spel. Door aan beide ringen te trekken kan men de bal over het aangegeven parcour sturen, zonder dat de bal in een gat verdwijnt. Hoe verder u komt hoe meer punten u heeft. Het is extra spannend om het parcour binnen 2 minuten af te leggen.

Snelle weergaven
15.00

Bij het spel Spiraalboom probeer je met de houder de spiraal te volgen zonder hem te raken. Mocht dit toch gebeuren dan klinkt er een pieptoon en gaan de lampjes branden. Men moet dan weer terug naar het vorige rustpunt. Het is extra spannend om het hele traject binnen 1 minuut af te leggen.Het spel is voorzien van een accu, en is daardoor overal vrij te plaatsen.

Snelle weergaven
15.00

Dit originele oud Hollandse spel  is handgemaakt door Jaap Morren. Probeer binnen 2 minuten met een pen via de spiegel het parcour te volgen zonder buiten de lijnen te komen. Iedere keer dat een speler buiten de lijnen geweest is, krijgt hij/zij 5 strafpunten. Dit spel wordt als erg leuk ervaren door jongen en oud.

Snelle weergaven
15.00

Wankelaar is opnieuw een spel wat handgemaakt is door Jaap Morren. Doordat wij onze spellen niet doorverkopen en dus alleen verhuren via deze website, is het 100% gegarandeerd uniek!  Wij verhuren en onderhouden onze oud Hollandse spellen met veel liefde, hierdoor ziet de Wankelaar er erg netjes uit. Voor maar liefst 15 euro per dag kunt u de Wankelaar huren!

Snelle weergaven
25.00

Het hamerspel staat bekend om zijn gegarandeerde spanning. De spelers leggen de knikker in het midden van het speelbord. Er wordt op de knop gedrukt waardoor de bal gaat rollen. De spelers moeten ervoor zorgen dat er geen doelpunten worden gemaakt aan zijn zijde. De hamer moet onder het ijzeren stangetje blijven. Als er 10 keer bij een speler is gescoord is die specifieke speler af en worden de punten van de anderen, wat er niet is gescoord, geteld.

Snelle weergaven
15.00

Bij het Ballenrolspel rol je in 2 minuten zoveel mogelijk ballen in de gaten. Tel dan het totaal aantal punten op.

Snelle weergaven
25.00

Dit elektronisch dartbord is handgemaakt door Jaap Morren, bij het elektronisch darten gaat de puntentelling volledig automatisch, daardoor is het ook voor ongeoefende darters een leuke bezigheid. Darten is voor 1t/m 8 spelers per dartbord. Ook zit er ± 5 m. verlengsnoer ingebouwd voor de stroomvoorziening.

Snelle weergaven
5.00

De statafel kan uitstekendt gebruikt worden om enkele oud Hollandse spellen op te zetten. Ook kan de tafel gebruikt worden om bijvoorbeeld eten en drinken op te zetten voor een bedrijfsfeest, kinderfeest, familiedag etc.

Snelle weergaven
15.00

Bij het spel Pluimerd plaats je een pluimpje op de wip, sla met een harde slag de wip naar beneden. Herhaal dit met alle pluimpjes. Tel het totaal aantal punten op. Voor maar liefst 15 euro per dag kunt u dit spel huren voor uw familiedag, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, kinderfeestje etc.

Snelle weergaven
25.00

Team A speelt tegen Team B – elk team bestaat uit twee personen. Elk team blijft, gedurende het hele spel, in de daarvoor bestemde “werp box”, waarbij teamgenoten tegenover elkaar staan, één bij ieder board.

Snelle weergaven
5.00 out of 5
15.00

Bij het spel tafelhockey is het de bedoeling dat je met de houten discus probeert de schijf in het goal van de tegenstander te krijgen.Spel voor 2 spelers.

Snelle weergaven
20.00

Bij het spel Jengatoren probeer je de toren zo hoog mogelijk te bouwen. Met de dobbelsteen wordt bepaald welke kleur men moet gebruiken. Dit blok wordt uit de bestaande toren gehaald en weer bovenop gelegd. Degene die de toren om laat vallen heeft verloren. Degene die de toren om laat vallen krijgt 50 strafpunten.Onbeperkt aantal spelers.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *