Gezellig middag met accon

5 februari 2018

Op maandagmiddag 5 februari hebben wij de oud Hollandse spellen verhuurd aan Accon. Op dit personeelsfeest waren er circa 70 medewerkers aanwezig. De uitdaging voor ons was om iedereen een leuke en actieve middag te geven. Dit hebben we gedaan door middel van een competitie. Hiervoor hebben wij een magnetisch scorebord ontworpen en gerealiseerd. Deze is ook te zien op onderstaande afbeelding. Hierop konden de verschillende teams door middel van magneten hun punten doorgeven en zo konden wij aan het einde van de middag de winnaar bekend maken. Ook hebben wij een oud Hollandse bel gemonteerd aan het scorebord, die luidde na elke minuut dat de spelers van beurt moesten wisselen.

Voor dit evenement waren er 12 spellen verhuurd. Deze zijn ook te zien onderaan deze pagina. Wij van oudhollandsspel waren ook aanwezig met 2 medewerkers. 1 van deze collega’s (Rowan Morren) stond bij het spel cornhole, omdat dit spel extra uitleg nodig had. De andere collega (Sanne van der Hoef) bewaakte de tijd en zorgde ervoor dat de competitie op een fijne wijze verliep.

Wij van oudhollandsspel vonden het een zeer geslaagde dag. Het was leuk om te zien hoe de collega’s door middel van deze spellen dichter bij elkaar kwamen te staan.

Accon heeft een actieve middag gehad en de collega’s hebben elkaar beter leren kennen, wat het hoofddoel was van deze middag. De dag werd afgesloten met een buffet wat plaats vond in hotel de Bilderberg.

Spellen bij dit evenement

Snelle weergaven
5.00

De inklaptafel kan worden gebruikt om bijvoorbeeld oud Hollandse spelletjes op neer te zetten. Enkele oud Hollandse spellen hebben een tafel nodig om ze op de juiste hoogte te krijgen voor de spelers.

Snelle weergaven
5.00 out of 5
15.00

De speler met de meeste punten wint! Gatenkaas is een bijzonder spannend spel. Door aan beide ringen te trekken kan men de bal over het aangegeven parcour sturen, zonder dat de bal in een gat verdwijnt. Hoe verder u komt hoe meer punten u heeft. Het is extra spannend om het parcour binnen 2 minuten af te leggen.

Snelle weergaven
15.00

Bij het spel Spiraalboom, probeer je zo snel mogelijk met de houder de spiraal te volgen zonder hem te raken. Mocht dit toch gebeuren dan klinkt er een pieptoon en gaan de lampjes branden. Men moet dan weer terug naar het vorige rustpunt. Het is extra spannend om het hele traject binnen 1 minuut af te leggen.Het spel is voorzien van een accu, en is daardoor overal vrij te plaatsen.

Snelle weergaven
15.00

Dit originele oud Hollandse spel  is handgemaakt door Jaap Morren. Probeer binnen 2 minuten met een pen via de spiegel het parcour te volgen zonder buiten de lijnen te komen. Iedere keer dat een speler buiten de lijnen geweest is, krijgt hij/zij 5 strafpunten. Dit spel wordt als erg leuk ervaren door jongen en oud.

Snelle weergaven
15.00

Wankelaar is opnieuw een spel wat handgemaakt is door Jaap Morren. Doordat wij onze spellen niet doorverkopen en dus alleen verhuren via deze website, is het 100% gegarandeerd uniek!  Wij verhuren en onderhouden onze oud Hollandse spellen met veel liefde, hierdoor ziet de Wankelaar er erg netjes uit. Voor maar liefst 15 euro per dag kunt u de Wankelaar huren!

Snelle weergaven
25.00

Het hamerspel staat bekend om zijn gegarandeerde spanning. De spelers leggen de knikker in het midden van het speelbord. Er wordt op de knop gedrukt waardoor de bal gaat rollen. De spelers moeten ervoor zorgen dat er geen doelpunten worden gemaakt aan zijn zijde. De hamer moet onder het ijzeren stangetje blijven. Als er 10 keer bij een speler is gescoord is die specifieke speler af en worden de punten van de anderen, wat er niet is gescoord, geteld.

Snelle weergaven
15.00

Bij het Ballenrolspel rol je in 2 minuten zoveel mogelijk ballen in de gaten. Tel dan het totaal aantal punten op.

Snelle weergaven
30.00

Bij het spel de stokvangen is het de bedoeling dat 1 persoon bij de achterste paal gaat staan om de touwen, die daar hangen,  te bedienen, en laat zo één voor één een stok vallen die de andere persoon moet proberen te vangen voordat de stok de grond raakt. Het vallen van de stokken is niet te beïnvloeden omdat je niet weet welke stok er valt. Elke stok die wordt gevangen levert 10 punten op.

Snelle weergaven
15.00

Schijfschieten is een origineel spel handgemaakt door Jaap Morren. 1 speler vs 1 speler, doormiddel van een elastiek kunnen de schrijven zo snel mogelijk naar de tegenstander geschoten worden door een smal poortje. De schrijven kunnen geblokkeerd worden door de tegenstander door tegelijkertijd een schrijf door het poortje te schieten. De speler die als eerst zijn/haar schrijven kwijt is wint!

Snelle weergaven
15.00

Spel voor 2 spelers. Wie het hoogst met de dobbelsteen gooit mag beginnen.De eerste speler gooit met de dobbelsteen. Het aantal punten geeft aan hoeveel schijven er uit de rattenval gehaald moeten worden. Daarna is de volgende speler aan de beurt. Deze gooit weer met de dobbelsteen en haalt het aantal schijven eruit. Indien de val verschuift is het spel afgelopen. Degene die de val laat verschuiven krijgt 20 strafpunten.De grote schijven zijn 10 punten en de kleine schijven 5 punten.Wie de meeste punten heeft is de winnaar.

Snelle weergaven
25.00

Dit elektronisch dartbord is handgemaakt door Jaap Morren, bij het elektronisch darten gaat de puntentelling volledig automatisch, daardoor is het ook voor ongeoefende darters een leuke bezigheid. Darten is voor 1t/m 8 spelers per dartbord. Ook zit er ± 5 m. verlengsnoer ingebouwd voor de stroomvoorziening.

Snelle weergaven
5.00

De statafel kan uitstekendt gebruikt worden om enkele oud Hollandse spellen op te zetten. Ook kan de tafel gebruikt worden om bijvoorbeeld eten en drinken op te zetten voor een bedrijfsfeest, kinderfeest, familiedag etc.

Snelle weergaven
15.00

Bij het spel Pluimerd plaats je een pluimpje op de wip, sla met een harde slag de wip naar beneden. Herhaal dit met alle pluimpjes. Tel het totaal aantal punten op. Voor maar liefst 15 euro per dag kunt u dit spel huren voor uw familiedag, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, kinderfeestje etc.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *