Verhuur aan groot tuinfeest

1 september 2018

Familie Koning heeft afgelopen september bij ons een aantal oud Hollandse spellen gehuurd voor de door hen georganiseerde buurtfeest. Het buurtfeest was voor familie en vrienden, jong en oud. De spellen zijn door de familie zelf opgehaald en weer teruggebracht in een overdekte aanhanger.

Het volgende gaf de familie zelf aan:

Voor een groot tuinfeest van mijn ouders hebben we samen met alle familie en vrienden Oud Hollandse spellen gespeelt en het was echt FANTASTISCH!! Jong en oud deed enthousiast mee en iedereen had echt een geweldige tijd! De spellen zijn heel mooi en zitten goed in elkaar. Ik zou de spellen zeker aanraden voor elk feest, we hebben enorm genoten!

Wij zijn natuurlijk erg blij met zo’n beoordeling. Misschien tot het volgende buurtfeest.

Spellen bij dit evenement

Snelle weergaven
5.00 out of 5
15.00

De speler met de meeste punten wint! Gatenkaas is een bijzonder spannend spel. Door aan beide ringen te trekken kan men de bal over het aangegeven parcour sturen, zonder dat de bal in een gat verdwijnt. Hoe verder u komt hoe meer punten u heeft. Het is extra spannend om het parcour binnen 2 minuten af te leggen.

Snelle weergaven
20.00

Bij het spel Jengatoren probeer je de toren zo hoog mogelijk te bouwen. Met de dobbelsteen wordt bepaald welke kleur men moet gebruiken. Dit blok wordt uit de bestaande toren gehaald en weer bovenop gelegd. Degene die de toren om laat vallen heeft verloren. Degene die de toren om laat vallen krijgt 50 strafpunten.Onbeperkt aantal spelers.

Snelle weergaven
15.00

Bij het spel Spiraalboom, probeer je zo snel mogelijk met de houder de spiraal te volgen zonder hem te raken. Mocht dit toch gebeuren dan klinkt er een pieptoon en gaan de lampjes branden. Men moet dan weer terug naar het vorige rustpunt. Het is extra spannend om het hele traject binnen 1 minuut af te leggen.Het spel is voorzien van een accu, en is daardoor overal vrij te plaatsen.

Snelle weergaven
25.00

Het hamerspel staat bekend om zijn gegarandeerde spanning. De spelers leggen de knikker in het midden van het speelbord. Er wordt op de knop gedrukt waardoor de bal gaat rollen. De spelers moeten ervoor zorgen dat er geen doelpunten worden gemaakt aan zijn zijde. De hamer moet onder het ijzeren stangetje blijven. Als er 10 keer bij een speler is gescoord is die specifieke speler af en worden de punten van de anderen, wat er niet is gescoord, geteld.

Snelle weergaven
5.00 out of 5
15.00

Bij het spel tafelhockey is het de bedoeling dat je met de houten discus probeert de schijf in het goal van de tegenstander te krijgen.Spel voor 2 spelers.

Snelle weergaven
25.00

Team A speelt tegen Team B – elk team bestaat uit twee personen. Elk team blijft, gedurende het hele spel, in de daarvoor bestemde “werp box”, waarbij teamgenoten tegenover elkaar staan, één bij ieder board.

Snelle weergaven
5.00

De inklaptafel kan worden gebruikt om bijvoorbeeld oud Hollandse spelletjes op neer te zetten. Enkele oud Hollandse spellen hebben een tafel nodig om ze op de juiste hoogte te krijgen voor de spelers.

Snelle weergaven
5.00

De statafel kan uitstekendt gebruikt worden om enkele oud Hollandse spellen op te zetten. Ook kan de tafel gebruikt worden om bijvoorbeeld eten en drinken op te zetten voor een bedrijfsfeest, kinderfeest, familiedag etc.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *