Oud-Hollandse Spellen: Plezier & Cultuur voor Onderwijs in Nederland

Geschikt voor alle onderwijsniveaus in Nederland!

Ben je op zoek naar leuke en gezellige activiteiten voor onderwijsinstellingen, zoals basisscholen, middelbare scholen, hogescholen en universiteiten? Traditionele Nederlandse spellen zijn een uitstekende keuze. Deze Oud-Hollandse spellen kunnen zowel binnen als buiten gespeeld worden en zijn geschikt voor alle onderwijsniveaus.

Veel gingen je voor

Een greep uit de scholen die je voor gingen

Bezorgservice waar je blij van wordt!

Ready to play: Alles staat klaar en is geregeld

Met onze bezorgservice ben je er zeker van dat alles uit handen genomen wordt. Hierdoor kan jij ook zonder zorgen van de activiteiten genieten, fijn toch?

Flexibele tijden

Samen overleggen we hoe laat wij de spellen komen bezorgen en ophalen. Bijna niks is te gek!

Kwaliteit

Doordat wij onze spellen zelf maken en onderhouden zien de spellen er altijd top uit!

Uitleg op locatie

Wanneer wij de spellen komen bezorgen geven wij ter plekken uitleg bij ieder spel. Wel zo fijn!

Door heel Nederland

Wij bezorgen de spellen door heel Nederland, bereken zelf de prijs voor jou locatie.

Duik in Nederlandse Speltradities

De Oud-Hollandse spellen bieden een vermakelijke en ontspannen manier om studenten en leerlingen met elkaar te laten deelnemen en interactie te bevorderen. Hoewel de spellen niet specifiek gericht zijn op het leren van de Nederlandse geschiedenis, geven ze wel een beeld van de traditionele spelletjes die in het verleden populair waren.

Deze spellen zijn ideaal om te integreren in evenementen, team-building activiteiten en culturele bijeenkomsten. Ze bevorderen niet alleen de band tussen de deelnemers, maar bieden ook een leuke en gezellige sfeer waarin ze kunnen genieten van de Nederlandse spelcultuur.

Ontdek de Onderwijsvoordelen van Oud-Hollandse Spellen

Oud-Hollandse spellen stimuleren samenwerking en teamspirit en zijn geschikt om te gebruiken tijdens team-building activiteiten voor onderwijsinstellingen. Deelnemers kunnen op een speelse manier aan hun sociale vaardigheden werken en tegelijkertijd plezier hebben.

Speciaal voor jouw samengesteld!

De Oud Hollandse spellen

Ben je op zoek naar iets speciaals?

Arrangement op maat

Het vinden van de juiste spellen voor je evenement kan lastig zijn, maar wij staan voor je klaar! Als onderwijsinstelling kun je bij ons terecht voor losse spellen, maar als je behoefte hebt aan advies bij het maken van de juiste keuze, dan helpen wij graag. Vraag een op maat gemaakte offerte aan en wij regelen de rest.
Arrangement op maat
Wij nemen zo snel mogelijk contact op

Zit je nog met
brandende vragen?

Wij nemen onze klanten en onze spellen serieus. Daarom bieden wij jou de beste service. Altijd. Wij staan garant voor kwaliteit en persoonlijke support.

Live chat

Reactiesnelheid: 1 minuut

E-mail

Reactiesnelheid: +/- 8 uur

Bel ons

Reactiesnelheid: direct

Nieuw

Easy-Up tent 3x3

Ideaal in combinatie met onze spellen
Bekijk