Elektronisch dartbord

Heerlijk ouderwets een potje darten. Maar het wordt je makkelijk gemaakt, de puntentelling gaat namelijk volledig automatisch. Dit maakt het ook voor ongeoefende spelers een leuk spelletje.

30,00 excl. btw

Wanneer je minstens 3 spellen huurt, ontvang je een korting van 40% op de huurprijs van deze tent.

Per dag

King of darts

Hoewel wij het darten wat hebben gemoderniseerd, is het misschien wel het oudste spel dat we in onze collectie hebben. Waarschijnlijk is het ontstaan in de 14e eeuw. Koning Henry VIII was één van de eerste bekende darters, hij kreeg 1530 een setje versierde darts van zijn aanstaande vrouw Anne Boleyn. Dit cadeau zorgde echter niet voor een happy ever after, 5 jaar later liet hij haar onthoofden wegens overspel en hoogverraad.

Zo werkt het darten

Darten is een spel wat we allemaal kennen en de regels zijn dan ook gewoon hetzelfde. Nog een keer in het kort: met darten start je met 501 punten en je werkt je weg terug naar 0. Dit doe je door 3 pijltjes te werpen waarmee je zoveel mogelijk punten scoort. Door in de gekleurde buitenste ring te gooien worden je punten vermenigvuldigd met 3, in de binnenste ring gaan ze keer 2. Daar kun je dus je voordeel mee doen! Door het elektronisch darten gaat deze puntentelling echter volledig automatisch.

Afmeting11.5cm x 58.5cm x 200cm
Maximaal aantal spelers
8 personen
Onze voordelen
Wel zo fijn!
  • Flexibele service waar je blij van wordt.
  • Alle spellen zijn met veel passie volledig handgemaakt.
  • Bezorgen en afhalen door heel Nederland.
Wij zijn een flexibel
familiebedrijf : )

Speciaal voor jouw uitgezocht!

Leuke spellen in combinatie met Elektronisch dartbord

Zit je nog met
brandende vragen?

Wij nemen onze klanten en onze spellen serieus. Daarom bieden wij jou de beste service. Altijd. Wij staan garant voor kwaliteit en persoonlijke support.

Live chat

Reactiesnelheid: 1 minuut

E-mail

Reactiesnelheid: +/- 8 uur

Bel ons

Reactiesnelheid: direct

Nieuw

Easy-Up tent 3x3

Ideaal in combinatie met onze spellen
Bekijk