Wegens technische problemen werkt het contactformulier op de website niet. Stuur uw vragen naar [email protected]

 

Geef ons een beoordeling

 

Onze familiedag spellen

Snelle weergaven
15.00

Dit originele oud Hollandse spel  is handgemaakt door Jaap Morren. Probeer binnen 2 minuten met een pen via de spiegel het parcour te volgen zonder buiten de lijnen te komen. Iedere keer dat een speler buiten de lijnen geweest is, krijgt hij/zij 5 strafpunten. Dit spel wordt als erg leuk ervaren door jongen en oud.

Zomer korting!
Snelle weergaven
15.00 12.15

Het Dobbelspel is handgemaakt door Jaap Morren. Doordat wij onze spellen niet doorverkopen en dus alleen verhuren via deze website, is het 100% gegarandeerd uniek!  Wij verhuren en onderhouden onze oud Hollandse spellen met veel liefde, hierdoor ziet het Dobbelspel er erg netjes uit. Voor maar liefst 15 euro per dag kunt u het dobbelspel huren!

Snelle weergaven

Alle

Sjoelen

5.00

Het doel van het spel sjoelen is om zo veel mogelijk punten te scoren met het gooien van de stenen in de openingen aan het eind van de sjoelbak. Een speler heeft 30 stenen beschikbaar en mag deze in 3 beurten richting de poorten schuiven. Alle schijven die niet volledig in een poort verdwijnen worden opnieuw ingezet in de 2e beurt, en daarna de 3e beurt.

Snelle weergaven
10.00

Het kat en muis spel is een handgemaakt spel gemaakt door Jaap Morren. Het kat en muis spel moet met 2 personen gespeeld worden.Bij het kat en muis spel laat een persoon een balletje in de koker rollen, de andere houdt het bekertje ± 15 cm boven het spel en probeert hem te pakken, hoe dichterbij het balletje gepakt wordt hoe meer punten. Dit wordt 3 maal herhaald. De punten worden vervolgens bij elkaar opgeteld. Uit 16 jaar ervaring weten wij dat het kat en muis spel voor de nodige gezelligheid zorgt bij bijvoorbeeld een familiedag, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest en meer.

Snelle weergaven
15.00

Bij het spel Pluimerd plaats je een pluimpje op de wip, sla met een harde slag de wip naar beneden. Herhaal dit met alle pluimpjes. Tel het totaal aantal punten op. Voor maar liefst 15 euro per dag kunt u dit spel huren voor uw familiedag, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, kinderfeestje etc.

Snelle weergaven
25.00

Team A speelt tegen Team B – elk team bestaat uit twee personen. Elk team blijft, gedurende het hele spel, in de daarvoor bestemde “werp box”, waarbij teamgenoten tegenover elkaar staan, één bij ieder board.

Snelle weergaven
30.00

Bij het spel de stokvangen is het de bedoeling dat 1 persoon bij de achterste paal gaat staan om de touwen, die daar hangen,  te bedienen, en laat zo één voor één een stok vallen die de andere persoon moet proberen te vangen voordat de stok de grond raakt. Het vallen van de stokken is niet te beïnvloeden omdat je niet weet welke stok er valt. Elke stok die wordt gevangen levert 10 punten op.

Snelle weergaven
15.00

Schijfschieten is een origineel spel handgemaakt door Jaap Morren. 1 speler vs 1 speler, doormiddel van een elastiek kunnen de schrijven zo snel mogelijk naar de tegenstander geschoten worden door een smal poortje. De schrijven kunnen geblokkeerd worden door de tegenstander door tegelijkertijd een schrijf door het poortje te schieten. De speler die als eerst zijn/haar schrijven kwijt is wint!

Snelle weergaven
20.00

Bij het spel Jengatoren probeer je de toren zo hoog mogelijk te bouwen. Met de dobbelsteen wordt bepaald welke kleur men moet gebruiken. Dit blok wordt uit de bestaande toren gehaald en weer bovenop gelegd. Degene die de toren om laat vallen heeft verloren. Degene die de toren om laat vallen krijgt 50 strafpunten.Onbeperkt aantal spelers.

Snelle weergaven
15.00

Spel voor 2 spelers. Wie het hoogst met de dobbelsteen gooit mag beginnen.De eerste speler gooit met de dobbelsteen. Het aantal punten geeft aan hoeveel schijven er uit de rattenval gehaald moeten worden. Daarna is de volgende speler aan de beurt. Deze gooit weer met de dobbelsteen en haalt het aantal schijven eruit. Indien de val verschuift is het spel afgelopen. Degene die de val laat verschuiven krijgt 20 strafpunten.De grote schijven zijn 10 punten en de kleine schijven 5 punten.Wie de meeste punten heeft is de winnaar.

Snelle weergaven
5.00

De statafel kan uitstekendt gebruikt worden om enkele oud Hollandse spellen op te zetten. Ook kan de tafel gebruikt worden om bijvoorbeeld eten en drinken op te zetten voor een bedrijfsfeest, kinderfeest, familiedag etc.

Snelle weergaven
15.00

Bij het spel Spiraalboom probeer je met de houder de spiraal te volgen zonder hem te raken. Mocht dit toch gebeuren dan klinkt er een pieptoon en gaan de lampjes branden. Men moet dan weer terug naar het vorige rustpunt. Het is extra spannend om het hele traject binnen 1 minuut af te leggen.Het spel is voorzien van een accu, en is daardoor overal vrij te plaatsen.

Snelle weergaven
5.00

De inklaptafel kan worden gebruikt om bijvoorbeeld oud Hollandse spelletjes op neer te zetten. Enkele oud Hollandse spellen hebben een tafel nodig om ze op de juiste hoogte te krijgen voor de spelers.

Snelle weergaven
25.00

Dit elektronisch dartbord is handgemaakt door Jaap Morren, bij het elektronisch darten gaat de puntentelling volledig automatisch, daardoor is het ook voor ongeoefende darters een leuke bezigheid. Darten is voor 1t/m 8 spelers per dartbord. Ook zit er ± 5 m. verlengsnoer ingebouwd voor de stroomvoorziening.

Snelle weergaven
10.00

Oud Hollandse spelletjes maar dan in het klein voor uw kinderen. Voor een relatief goedkope prijs is de spellenksit te huren. De kinderen zullen van de spelletjes houden.

Snelle weergaven
15.00

Bij het Ballenrolspel rol je in 2 minuten zoveel mogelijk ballen in de gaten. Tel dan het totaal aantal punten op.

Snelle weergaven
25.00

Het hamerspel staat bekend om zijn gegarandeerde spanning. De spelers leggen de knikker in het midden van het speelbord. Er wordt op de knop gedrukt waardoor de bal gaat rollen. De spelers moeten ervoor zorgen dat er geen doelpunten worden gemaakt aan zijn zijde. De hamer moet onder het ijzeren stangetje blijven. Als er 10 keer bij een speler is gescoord is die specifieke speler af en worden de punten van de anderen, wat er niet is gescoord, geteld.

Snelle weergaven
15.00

Wankelaar is opnieuw een spel wat handgemaakt is door Jaap Morren. Doordat wij onze spellen niet doorverkopen en dus alleen verhuren via deze website, is het 100% gegarandeerd uniek!  Wij verhuren en onderhouden onze oud Hollandse spellen met veel liefde, hierdoor ziet de Wankelaar er erg netjes uit. Voor maar liefst 15 euro per dag kunt u de Wankelaar huren!

Snelle weergaven
5.00 out of 5
15.00

Gatenkaas is een bijzonder spannend spel. Door aan beide ringen te trekken kan men de bal over het aangegeven parcour sturen, zonder dat de bal in een gat verdwijnt. Hoe verder u komt hoe meer punten u heeft. Het is extra spannend om het parcour binnen 2 minuten af te leggen.

Heeft u een low budget? En wilt u graag de perfecte familiedag organiseren voor uw familie?

Het bedenken van activiteiten voor jullie familiedag is soms erg lastig, er is erg veel keuze uit verschillende activiteiten. Daarnaast bestaan er verschillende websites met heel veel verschillende prijzen. Je kunt bijvoorbeeld een groot springkussen huren, wat relatief gezien niet altijd even goedkoop is, maar wel ideaal voor de kinderen! Of je huurt een leuke teamspel, hier kan iedereen dan aan deelnemen.

De familiedag moet een succes worden, want het is tenslotte een dag gericht aan je familie, die is speciaal voor je. Deze mensen gun je alles in de wereld, dus waarom niet onze oud Hollandse spellen?

Met onze oud Hollandse spellen garanderen wij een gezellige en succesvolle familiedag.
De oudere mensen in de familie zullen ze ongetwijfeld kennen, de spelletjes uit grootmoeders tijd. De wat jongere kinderen zullen deze spellen niet direct herkennen, deze generatie kinderen hebben allemaal een smartphone met daarop hun spelletjes. Met onze goedkope oud Hollandse spelletjes zorgen wij er ook nog eens voor dat de kinderen van hun smartphones afblijven! Lekker actief buiten of binnen oud Hollandse spelletjes spelen, wie wil dat nou niet?

Gatenkaas - Oud Hollandse Spelletjes - finisch
Ballenrolspel - oud Hollandse spelletjes

Hoe weet ik zeker dat ook de kinderen deze spellen leuk vinden?

De spellen die wij aanbieden variëren van denk spelletjes naar balans spelletjes en zo door. Ieder kind is ergens anders goed in. De een heeft een groot denk vermogen en de ander heeft een goed balans, of heb je een echte krachtpatser in de familie? Ook krachtspelletjes zijn erg gewild.
Start een super gezellige competitie binnen uw familie en hang hier een kleine prijs aan vast. Dit is het ultieme recept om de kinderen een gezellige en leuke dag te geven.

Mijn budget is echt heel laag! Wat nu?

Dit is geen enkel probleem, je kunt op de tarieven pagina de prijzen zien van de oud Hollandse spellen. Hier krijg je inzicht op wat het gaat kosten. De spellen zijn erg goedkoop te huren en variëren tussen de prijs van 5 euro naar de 40 euro per dag.

Indien je meer dan 1 dag de spellen huurt, zijn de spellen voor de 2e dag voor de helft van de prijs. Een geweldige aanbieding dus!

Hamerspel magic - oud Hollands spel
Oud Hollandse spelletjes die vervoerd worden

Worden de spellen gebracht?

De spellen kunnen eventueel ook gebracht en opgehaald worden. De kosten voor het brengen en halen, incl. het plaatsen en speluitleg, zijn € 3,00 per km. (1x de afstand).

Wil jij een familiedag organiseren en heb je na het lezen van dit artikel interesse in een van onze oud Hollandse spellen? Neem dan snel contact op! Wij helpen jou vrijblijvend verder.

Woont u te ver weg?

Dit is geen enkel probleem, de spelletjes kunnen eventueel ook gebracht en opgehaald worden. De kosten voor het brengen en ophalen, incl. het plaatsen en speluitleg staan vermeld op de tarieven pagina.

De spelletjes kunnen eventueel ook gebracht en opgehaald worden. De kosten voor het brengen en halen, incl. het plaatsen en speluitleg, zijn € 3,00 per km. (1x de afstand).

Disneyland, oldfashion foto
Gerwin en Rowan Morren